Zdravnik ob 18h je oddaja, ki zdaj traja že nekaj mesecev in so jo spletni gledalci lepo sprejeli. Danes popoldne ob 18. uri imate priložnost prisluhniti Matiji Centrihu, mag. farmacije iz Lekarne Dobrova, ki nam bo povedal, kaj spakirati v čarobni kovček, da se dopust ne sprevrže v nočno moro.

 

Preden se odpravite na dopust, prisluhnite gostu junijske oddaje Zdravnik ob 18h. Potovalna lekarna ima precej oseben značaj, saj ima vsakdo svoje težave in potovalne navade. Kljub temu pa lahko rečemo, da velja nekaj zlatih pravil, kaj s seboj vzeti na pot, da bo poskrbljeno za naše zdravje in dobro počutje.

 

S seboj vsekakor vzemite zdravila, ki jih sicer uživate. Ne pozabite na sredstva za lajšanje bolečine in proti povišani telesni temperaturi, pa tudi zdravila proti alergiji niso odveč. Menjava klime lahko pusti posledice na grlu, zato pomislite še na to. Dodajte še nekaj za lajšanje prebavnih težav. O zaščitnih sredstvih za sončenje, elektrolitih, pripravkih za preprečevanje slabosti ter mazilih in obližih pa prisluhnite mag. farmacije Matiji Centrihu, da boste lažje pripravili svoj 'čarobni kovček'.

 

Vabljeni k ogledu današnje oddaje ob 18. uri. Še vedno imate čas, da v dopoldanskem času pošljete na mail zdravnikob18h@dnevnik.si morebitna vprašanja na temo potovalne lekarne za gostujočega farmacevta.

 

Priporočamo