Trideset le po tem, ko so Depeche Mode prvič nastopili na odru kluba Cros v angleškem Rayleighu so še vedno v središču pozornosti in čeprav smo jih v Zagrebu lahko videli že tretjič, je bil to zagotovo eden izmed njihovih najbolj obiskanih nastopov. Tudi prejšnja dva bi bila, če bi hrvaška prestolnica že takrat imela Areno.

Nastop je trajal malce manj kot dve uri in kljub temu, da je bil koncert v Zagrebu eden izmed zadnjih na njihovi turneji "Tour the Universe“  in ne na začetku, kot je bilo načrtovano, in čeprav sta za njimi tudi dve prekinitvi zaradi gastroentritisa in težav z gležnjem frontmena Davea Gahana, Depeche Mode z ničimer niso pokazali, kaj vse se je v tem času dogajalo.

Zažigali so s komadi kot so I Feel You, Enjoy the Silence, prvi del pa zaključili z Never Let Me Down Again. Presenečenje večera so bili Insight in Home, ki ju niso zaigrali na nobenem izmed koncertov te turneje. Depeche Mode so še enkrat dokazali, da upravičeno stojijo na piedestalu svetovne glasbene scene.