Zakaj se pred imenom Augusta Escoffierja klanjajo vsi kuharski mojstri
Stanislav Budič, specialist za žganjekuho: Marsikatero žganje se naredi po bližnjici
Vrata odpira rekordno veliko število restavracij
Skriti dragulj Istre so limske ostrige
praznična hrana
Velikonočne pojedine malo drugače: Med kostelskim želodcem in kristusovim žolčem
intervju
Rino Prelac: Oranžna vina me spominjajo na čase, ko smo bili doma bolj siromašni
nasvet
Kuhanje turške kave: Ključna napaka, ki spremeni vonj in okus
intervju
Miha Dežman, kmetovalec: Da so pašna jajca res boljša, drži
Legendarni kuharji
Tajna agentka, ki je Američane naučila kuhati
Peter Vilfan o Dončiću: Že zdaj je med najboljšimi, tudi če bi jutri nehal igrati
Samsung galaxy a36 5G
Ali lahko telefon za 380 evrov res zadovolji?
Umetna inteligenca
Orodje za manipulacijo kot pri Cambridge Analytici
preboj
Rešitev za »neozdravljivo« spolno bolezen? Nova tabletka obeta preobrat
Beli lotos
Aimee Lou Wood ni smešen »beli predsednik«
Osupljiv prizor ob obali Istre: Ribič posnel orjaka, drugo največjo ribo na svetu
ZANIMIVOST
Na Marsu odkrili »odsekano glavo«, ki buri domišljijo strokovnjakov
nevarnost na cesti
Telefoniranje med vožnjo: Kot da bi vozili z zaprtimi očmi
Medicinsko osebje
Pretrgana elastika
Zdravnikov nasvet
Pridobivanje telesne teže: Cilj ni več hrane, ampak več mišic
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×