Athina Onassis Roussel je naslednica Aristotlea Onassisa. Stara je 23 let. Pri 17-tih letij je imela na računu 2 milijarde dolarjev. Pri 21-tih letih je dobila še dve milijardi. Pri 14-tih je rekla, da „čuti averzijo do vsega, kar je grško“. Vzrok za to njeno izjavi ni znan.

Ivanka Marie Trump je hči Donalda in Ivane Trump. Tudi sama je zelo podjetna. Na računu ima 3 milijarde dolarjev. Ivanka je podpredsednica nepremičninske agencije, ki deluje pod okriljem podjetja njenega očeta. Pravi, da ne razmišlja o denarju. Njeni najboljši prijatelji so diamanti, ki jih oblikuje za podjetje Dynamic Diamond. Njen fant je sin lastnika The New York Observer Jared Kushner.

Dylan Lauren je hči Ralpha Laurena. Je lastnica slaščičarne Dylan's Candy Bar v New Yorku. Diplomirala je iz zgodovine umetnosti na univerzi Duke. Rada uživa sladkarije, zato tudi ima slaščičarno. Stara je 33 let. US Weekly je uvršča med 25 prebivalcev New Yorka z največ stila. Najljubši modni kreator ji je njen oče.


Amanda Randolph Hearst je manekenka v agenciji IMG Modela. Je hči Williama Randolpha Hearsta. Stara je 22 let. Njena starša sta ločena. Na leto zasluži 5 milijard dolarjev. Študira zgodovino umetnosti na univerzi Fordham. Njena mati je nečakinja Patty Hearst in pravnukinja medijskega mogotca Randolpha Hearsta.

Tamara Ecclestone je hči Bernieja Ecclestonea. Je manekenka in televizijska voditeljica. Diplomirala je iz psihologije v Londonu. Stara je 24 let. Dela za očetov časopis, ki piše o formuli 1. S svojo sestro je odprla svojo producentsko hišo. Na računu ima 3,6 milijared dolarjev. Rekla je, da ji v službi ni vedno prijetno. „Od mene so v službi nekoč zahtevali, naj prinesem čaj s 57 sladkorji, potem pa cvilili, da je preveč sladek,“ je rekla.

Vanisha Mittal Bhatia je hli najbolj bogatega Indijca Lakshima Mittala. Zaposlena je v očetovem podjetju. Tam dela tudi njen brat. Podjetje ima center v Londonu. Imenuje se Mittal Steel. Ukvarja se z jeklarstvom. Leta 2005 se je poročila. Poroka je bila v Parizu. Plačal jo je njen oče. Poroka je trajala en teden in je stala je 60 milijonov dolarjev. Povabljenih je bilo okrog tisoč ljudi. Na poročni zabavi je pela Kylie Minogue. Vanishino premoženje ocenjujejo na 51 milijard dolarjev.

Holly Branson je hči Sira Richarda Charlesa Nicholasa Bransona. Slednji je zelo bogat: ima za 7,9 milijard dolarjev premoženja. Stara je 26 let. Na računu ima 3,8 milijarde dolarjev. Najraje zapravlja za kozmetiko. Diplomirala je na medicinski fakulteti v Londonu. Je prijateljica princa Williama. Mediji namigujejo, da sta ljubezenski par. Oba to zanikata. 

Allegra Versace je hči Donatelle Versace i n bivšega manekena Paula Becka. Je večinska dedinja imperija Giannija Versaceja, ki ji je v oporoki zapustil največji del. Njen brat santo je nasledil 30 odstotkov premoženja Giannija Versaceja, Donatella pa 20. še kot mladoletna je zbolela za anoreksijo. Z njo se je bojevala več let. Zdaj naj bi bila zdrava. Njeno bogastvo ocenjujejo na dve milijardi dolarjev.