Čeprav jo želi tudi založba zapustiti, ker ni več tako sladka in nedolžna pevka, je Britney Spears svojim oboževalcem že sporočila, da bo za vedno ostala pridna punčka in da se bo zelo kmalu vrnila na glasbeno sceno.

Nekateri ameriški mediji celo poudarjajo, da je Britney s svojimi nočnimi izhodi v družbi kontroverzne Paris Hilton izgubila vse, kar ji je v preteklosti prinašalo velike uspehe, a se pevka očitno noče predati. V zadnjem času se je namreč odpovedala nočnemu življenju, največ časa pa sedaj preživi v studiu svoje matične založbe Jive Records, kjer pripravlja nov album. Dodajmo, da jo pri delu ponovno spremlja menadžer Larry Rudolph. Ta ji je namreč stal ob strani že na začetku glasbene kariere, ko je Britney ustvarjala komade predvsem za najstniško publiko.

No, danes je zgodba malce drugačna. Britney, ki ima tudi dva otroka, počasi izgublja svoje staro občinstvo, kar gre v nos predvsem njeni založbi, saj ji je najstniška publika v preteklosti prinašala velike dobičke. Čeprav Britney meni, da sedaj opravlja dobro delo, pa se Jiva Records že pripravlja na izgubo.

Zanimivo, da je Britney pred novim letom na svoji uradni spletni strani objavila novico, ki kaže, da se pevka zaveda, da izgublja staro občinstvo. "Želim vam ekskluzivno sporočiti, da z velikimi napori ustvarjam nov album, ki ga želim izdati na koncu tega leta. Veselim se svoje vrnitve na glasbeno sceno, saj bom še boljša in močnejša, do svojih oboževalcev pa se želim spustiti na osebno raven," je med drugim zapisala kontroverzna Britney.