To je že tretje sodelovanje zapored, ki - poleg poletnih in zimskih priprav prve vrste kluba v Čatežu in Kopru - vključuje tudi izvedbo mednarodnih mladinskih kampov Crvene zvezde v Termah Čatež. Terme Čatež tako še naprej ostajajo izbrana lokacija Crvene zvezde za vse priprave, kampe in preostala športna dogajanja.

»Igralci Crvene zvezde in Miodrag Božović, eden od najboljših evropskih trenerjev, so postali že del 'družine Term Čatež'. Vedno so dobrodošli in dragi gosti. Posebno ponosni pa smo, ko po pripravah spremljamo njihove vrhunske rezultate. V 2017 gremo skupaj v Evropo,« je prepričana Alenka Mokrovič Pogačar, pomočnica direktorja za marketing in prodajo v Termah Čatež.

V letu 2016 smo v Termah Čatež še bolj okrepili svojo pozicijo iskane športne destinacije za različne tipe športov. Hkrati smo v preteklem letu dosegli tudi vrhunski rezultat v nočitvah. Realizirali smo rekordnih 698.557 nočitev v 2016 in preteklo leto vpisali kot doslej najuspešnejše po številu nočitev v zgodovini Term Čatež.

Te številke pomenijo tudi krepitev pomembnega deleža tako vseh turističnih prenočitev Slovenije, kakor tudi na ravni slovenskih naravnih zdravilišč, kjer realiziramo dobro četrtino vseh termalnih slovenskih prenočitev.

Tudi za 2017 smo si v Termah Čatež zastavili smele cilje

»Odprli bomo še večji in modernejši kamp, ki se bo v sožitju z naravo raztezal na 20.000 m2 in ponujal zelo različno vsebino ponudbe in tipe namestitve. Novih 20 mobilnih hišk, preurejeni apartmaji in Indijanska vas, nove športne površine – ob tem pa klasično kampiranje ali adrenalinske počitnice v Gusarskem zalivu,« je plane na konferenci predstavila Alenka Mokrovič Pogačar.