V nedeljo bo delno jasno, več oblačnosti bo v severozahodnih krajih. Popoldne in zvečer ni izključena kakšna nevihta, za katere je večja verjetnost v severni Sloveniji. 

Po podatki agencije za okolje bo zvečer večinoma jasno. Ponoči se bo oblačnost postopno spet nekoliko povečala. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.

Jutri bodo temperature od 28 do 32, v severozahodni Sloveniji do 25 stopinj Celzija, po podatkih agencije pa opoldne in zvečer ni izključena kakšna nevihta, za katere je večja verjetnost v severni Sloveniji. 

V ponedeljek za zdaj kaže na delno sončno in vroče vreme. Ponekod bo zapihal severovzhodni veter, zvečer na Primorskem šibka burja. V notranjosti Slovenije bodo nastale posamezne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč. V torek čez dan se bo zjasnilo, še nekoliko bolj vroče bo. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

Tudi v sosednjih pokrajinah bo danes in v nedeljo prevladovalo deloma jasno in vroče vreme. V Alpah, kjer bo nekaj več oblačnosti, bodo popoldne in zvečer možne posamezne plohe in nevihte.

Priporočamo