Za vlomilca je bil usoden zadnji vlom, pri katerem ga je nekdo opazil in obvestil policijo, ki ga je s hitrim posredovanjem izsledila in prijela. Med preiskavo so ugotovili, da je 39-letnik v isti trgovski objekt na področju Železnikov vlomil že najmanj petkrat.

V Nedeljo ponoči so bili škofjeloški policisti obveščeni o vlomu v trgovski objekt na območju Železnikov. Kot so sporočili iz Policijske Uprave Kranj, so s hitrim posredovanjem v neposredni bližini izsledili in prijeli 39-letnega moškega, ki je imel pri sebi več tehničnih predmetov iz trgovine. Ukradene predmete v vrednosti več kot 3.000 evrov so mu zasegli in jih bodo vrnili lastniku.

Policisti so moškemu odvzeli prostost, za čas zbiranja obvestil pa je bilo zanj odrejeno tudi pridržanje. Med preiskavo so ugotovili, da je osumljeni od decembra 2023 v isti trgovski objekt vlomil najmanj petkrat in pri tem lastnika oškodoval za več kot 6.000 evrov. S preiskavo bodo nadaljevali, saj sumijo, da je 39-letnik storil še več kaznivih dejanj.

Priporočamo