Švedska družba, ki se s TV3 namerava do konca marca, po novem pa baje do konca aprila, s slovenskih zaslonov umakniti, pa njegove ponudbe ni sprejela.

Vežnaver je za Žurnal24 povedal, da dogovora med mogočim investitorjem in Švedi ni prišlo. Rok se je namreč iztekel v sredo ob 24. uri. Solastnik in direktor televizije Pink Si je za brezplačnik pojasnil, da TV3 v likvidaciji ni nameravalo kupiti njegovo podjetje Pink SI, temveč je ponudbo oddal v imenu neke druge družbe, ki jo je zastopal s polnimi pooblastili.

Po njegovih besedah gre za podjetje, ki letno ustvari za 170 milijonov evrov prometa in je eno največjih oglaševalcev na ozemlju nekdanje Jugoslavije. Za katero družbo gre, Vežnaver ni želel razkriti. Po njegovem mnenju bo trg, če TV3 izgine s tržišča, še bolj zmonopoliziran, oglaševalci pa bodo lahko vse media plane uredili v eni sami hiši. Na koncu je tudi pojasnil, da je Pink Si zaradi razhajanja v pogledih na razvoj zapustil tudi programski direktor Milan Lončina, s katerim pa ostajata v dobrih odnosih.