»Šokiran in žalosten sem, ko sem izvedel za smrt prijateljice. Pošiljam ljubezen in luč njeni družini v tem temačnem času,« je zapisal 54-letni igralec Jason Priestley. V priljubljeni seriji je upodobil njenega filmskega dvojčka.

Igralki, ki se je več let borila z rakom, je bil Priestley vedno v oporo. Ko je pred leti je na družbenem omrežju objavila fotografijo obritih las, je Priestley zapisal, da je njeno dejanje neverjetno pogumno in da je Shannen borka.

 

»Nikoli te ne bomo pozabili«

Igralki so se z objavami na družbenih omrežjih poklonili številni zvezdniki.

Igralka Rose McGowan se prijateljice spominja tudi po tem, da je imela levje srce. »Najini življenji sta bili prepleteni na edinstven način. Smejali sva se temnim silam, ki so hotele, da se sovraživa, midve pa sva namesto tega izbrali ljubezen in spoštovanje,« je zapisala na Instagramu. »Počivaj zdaj, borka. Nikoli te ne bomo pozabili, draga sestra,« je še dodala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan)

Igralki se je poklonil tudi igralec Brian Austin Green, znan po upodobitvi Davida Silverja v seriji Beverly Hills. Zahvalil se ji je, da mu je pokazala razumeti ljubezen. »Pogrešal te bom bolj, kot se trenutno zavedam. Hvala za vse,« je zapisal.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Green (@brianaustingreen) 

 Preberite še: Umrla je zvezdnica serije Beverly Hills, 90210, Shannen Doherty

Priporočamo