Ferguson je vezista v svoje vrste vabil že pred desetimi leti, a se je takrat šele 23-letni bodoči zvezdnik angleškega nogometa odločil, da iz West Hama raje odide v Chelsea, ki je zanj odštel 11 milijonov funtov.

Angleški nogometaš v letošnji sezoni kljub vse prej kot slabim predstavam za londonski klub nikakor ne uspe shajati z le leto starejšim trenerjem Andresom Villasom-Boasom, ki ga še vedno pogosto pušča na klopi. A po mnenju Unitedovega stratega Alexa Fergusona nogometni veteran na nogometni zelenici še ni rekel svoje zadnje besede in je še vedno sposoben vrhunskih predstav, poročajo nekateri otoški časniki.

Kot kaže pa iz te moke ne bo kruha, saj je Ferguson njihove navedbe odločno demantiral. "Ali resno mislite, da bodo pri Chelseaju januarja prodajali nogometaše Unitedu? Za takšno pisanje ni prave podlage. Pri Chelseaju v drugi polovici sezone še vedno želijo nekaj storiti, zato bodo obdržali svoje najboljše igralce,“ je sporočil 70-letnik in dodal: „Koga lahko dobiš januarja? Igralce, ki jih hočemo, ne moremo dobiti. Če je alternativa podpis pogodbe z drugorazrednimi nogometaši, tega ne želimo storiti.“