Za nakup Tušmobila naj bi se po poročanju Financ zanimala švedska telekomunikacijska družbe Tele 2, ki naj bi že opravljala skrben pregled poslovanja družbe.

Srbski dnevnik Blic pa je nedavno poročal, da naj bi Tuševe supermarkete v Srbiji kupila družba Idea, ki je v lasti hrvaškega Agrokorja. Tudi o tem v Tuš Holdingu ne dajejo izjav.

Spomnimo, da so finančni partnerji Tuš Holdinga podprli njegov plan razvoja do leta 2015. Neuradno naj bi banke holdingu odobrile odlog plačila 450 milijonov evrov dolga za sedem let, vendar pod pogojem, da Tuš Holding odproda Tuš Oil, Tušmobil in trgovske centre v državah nekdanje Jugoslavije.

Glede strategije poslovanja Tuš Holdinga do leta 2015 pa so v Tuš Holdingu že marca pojasnili, da so si letos zastavili številne pomembne poslovne cilje in dobro pretehtali strategijo za njihovo izvedbo. "Zastavljena strategija našega razvoja je dolgoročna in načrtuje tudi v prihodnje intenziven razvoj širokega spektra dejavnosti v Tuš Holdingu. Ob tem predvideva optimizacijo našega poslovanja, nadaljnje nadgrajevanje izgrajevanja sinergij, s ciljem večanja naše konkurenčnosti in cenovne dostopnosti naše ponudbe ter intenzivno skrb za ohranjanje stabilnosti našega poslovanja," so še pojasnili v Tuš Holdingu.