V današnjem svetu, kjer je dostava tovora ključna za nemoteno delovanje gospodarstva, je zanesljivost voznega parka pomembnejša kot kdaj koli prej. Ne glede na to, ali gre za dostavo izdelkov, surovin ali hrane, je uspešno opravljanje dela neposredno povezano s kakovostjo opreme ter vozil, ki omogočajo nemoten pretok blaga. Zanesljivost se začne z izbiro opreme, ki zagotavlja varnost in učinkovitost pri vsakem prevozu ter delu.

Petrol, s skoraj 80-letno tradicijo, ponuja celovito rešitev za oskrbo službenih, lahkih gospodarskih in tovornih vozil. Petrol oskrbuje številne prevoznike, serviserje in vulkanizerje s širokim naborom kakovostnih izdelkov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ter vrhunsko zmogljivost. Pnevmatike, akumulatorji, olja in maziva so le nekateri ključni proizvodi, ki jih Petrol ponuja preko svoje razvejane mreže po vsej Sloveniji. Z dobavitelji, kot so Hankook, Bridgestone, Fortune, Varta in Perion, Petrol zagotavlja izdelke, ki omogočajo optimalno delovanje v najzahtevnejših pogojih.

Vendar Petrol ne skrbi le za zanesljivost vozil, ampak tudi za varnost tistih, ki skrbijo za njihovo vzdrževanje in brezhibno delovanje. Med artikli osebne varovalne opreme, ki je vključena v posebno akcijo najdete različne modele večnamenskih zaščitnih delovnih oblačil, namenjene udobni in varni zaščiti med različnimi delovnimi nalogami, delovne čevlje, ki nudijo zaščito pri delu na terenu, rokavice, ki ščitijo pred urezninami in poškodbami, ter zaščitne čelade za varnost pri delu v težkih pogojih. Ti izdelki so zasnovani za optimalno zaščito in udobje med delom.

Ujemite akcijsko ponudbo in odkrijte celovit nabor izdelkov za lahka gospodarska in tovorna vozila! Za naročilo in strokovno svetovanje kontaktirajte vam najbližjega Petrolovega prodajnega predstavnika.

Varnost naj bo prva tudi pri kmetijskih opravilih

Kmetijska dejavnost zahteva robustno opremo, ki se lahko kosa s težkimi delovnimi pogoji. Do 30. novembra 2024 lahko na Petrolu najdete posebno akcijsko ponudbo tudi za kmetijsko mehanizacijo. Ponudba vključuje izbrane modele traktorskih pnevmatik, akumulatorjev, olj za kmetijstvo, dodatkov za čist izpuh ter osebne varovalne opreme in biomase za ogrevanje. Ta akcijska ponudba je zasnovana z mislijo na varnost in učinkovitost vašega dela, naj gre za delo na kmetiji, polju ali v gozdu.

Poskrbite za varnost in učinkovitost! Zaupajte Petrolu pri opremi vašega voznega parka in kmetijske mehanizacije!

Priporočamo