Hladnejši zrak že veje okoli vogalov, a poleg preverjanja tesnil na oknih in vratih je pomembna tudi prava izbira primernega dobavitelja zemeljskega plina. In jesen je najboljši letni čas za pravočasno odločitev. Adriaplin letos praznuje 30 let in ves ta čas svojim strankam zagotavlja hitro in zanesljivo uporabniško izkušnjo.

V jesenskih, zimskih in pomladnih mesecih so prav stroški ogrevanja tisti, ki nas najbolj udarijo po žepu, zato je dobro, da smo nanje pripravljeni. Poleg preverjanja tesnil na oknih in vratih, delovanja radiatorjev in drugih grelnih teles je za ljudi, ki nas doma ogreva zemeljski plin pomembno tudi, da izberemo pravega dobavitelja zemeljskega plina.

AKCIJSKI PAKET PREPROSTO PO SPLETU – JESEN 2024

Ime paketa: Preprosto po spletu – jesen 2024

Paket vključuje: Nemoteno dobavo zemeljskega plina brez vezave, popoln pregled nad stroški in porabo, popolnoma brezpapirno poslovanje.

Zamejena nizka cena zemeljskega plina do konca leta 2025.

Zemeljski plin je na voljo po vsaj 10 % nižji ceni od povprečne redne cene zemeljskega plina*, in sicer za le 0,04772 €/kWh brez DDV.

Odlična uporabniška izkušnja

Eno najpomembnejših področij storitvenih podjetij je zagotovo podpora odjemalcem, saj so prav oni tisti, ki s svojimi mnenji, izzivi in predlogi pomagajo izboljševati poslovanje podjetja Adriaplin. Preverjeno lahko trdimo, da Adriaplin odlikuje dostopna in prijazna podpora, ki jo je v interni raziskavi, kar 94 odstotkov vprašanih obstoječih odjemalcev ocenilo kot zelo dobro ali odlično. 

Ko govorimo o nečem tako pomembnem, kot je dobava zemeljskega plina v dom, je zanesljivost in odzivnost strokovnjakov ključna. Naši strokovni sodelavci so vam zato na voljo na številnih tradicionalnih in digitalnih kanalih, ti vključujejo vse od brezplačne telefonske številke 080 33 00, kjer so dosegljive vsak delovnik med 8. in 16. uro, do vedno dosegljive e-pošte info@adriaplin.si ter (v primeru sporočanja stanja plinomera) spletnega portala in popolnoma prenovljene mobilne aplikacije Moj Adriaplin.

Zanesljivo že 30 let

Mnogim je podjetje Adriaplin dobro poznano, številni ga poznajo od samega začetka, že od leta 1994, kjer deluje pod okriljem mednarodne družbe Plenitude in skrbi za nemoteno dobavo zemeljskega plina po vsej Sloveniji. Podjetje si že 30 let nenehno prizadeva izpopolnjevati vsa področja svojega poslovanja, da so lahko dosegli in postali vse, kar so danes. Zavezani so k družbeni odgovornosti ter h gradnji in razvoju infrastrukture, skladno s potrebami odjemalcev, predvsem pa zagotavljajo preprosto poslovanje ter zanesljivo dobavo zemeljskega plina po konkurenčni ceni. Kar je izjemno pomembno je tudi dejstvo, da so vse rešitve podjetja Adriaplin oblikovane po merah odjemalcev, da jim lahko zagotovijo najbolj udobno in brezskrbno uporabniško izkušnjo.

Prej sklenete, več prihranite

Obiščite spletno stran www.adriaplin.si/izberi-adriaplin ter si oglejte akcijsko ponudbo in paket sklenite kar po spletu. Če pa potrebujete več informacij, lahko kadarkoli pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 33 00, obiščete spletno stran ali pošljete e-pošto in Adriaplinovi strokovni sodelavci vam bodo z veseljem pomagali. Tako kot to počno že 30 let.

*Več informacij o akcijskem paketu zemeljskega plina dobite na naslovu: adriaplin.si/izberi-adriaplin

Priporočamo