Igralec in 30-letna filmska producentka sta razmerje začela leta 2022, sin Roman pa se jima je rodil junija lani. Spoznala sta se na večerji konec prejšnjega desetletja. V intervjuju za Vogue je pred leti Alfallah delila spomine na srečanje: »Zdelo se mi je, uau, pa to je Al Pacino!« Pohvalila je tudi njegov izjemni igralski talent in vpliv na filmsko industrijo.

Al Pacino, prizor iz filma Boter. Foto: Reuters/Alamy

Al Pacino, prizor iz filma Boter. Foto: Reuters/Alamy

Njuna zveza je bila že večkrat na preizkušnji, govorice o razhodu so kapljale že konec lanskega leta, da ni vse, kot bi moralo biti, pa dokazuje dejstvo, da je Pacino ob rojstvu Romana zahteval test očetovstva.

Zvezdnik Botra ni bil nikoli poročen, imel pa je več odmevnih razmerij, med drugim s soigralko iz tega filma Diane Keaton. Roman je njegov četrti otrok: prvega, danes 33-letno Julie Marie, je dobil v razmerju z Jane Tarrant, dvojčka, Antona in Olivio, pa pred 22 leti v razmerju z igralko Beverly D'Angelo.

Pacino je v teh dneh predstavil svojo knjigo z naslovom Sonny Boy, ki je njegov vzdevek iz mladih let. V njej deli tudi svoje osebne poglede na zakon in odnose. Porok nikoli ni maral, pravi. O njih govori govori kot o »vstopu na vlak bolečine« in priznava, da nikoli ni čutil, da je primeren človek za takšne vrste zvezo.

Priporočamo