Iz Bosne in Hercegovine poročajo o nadvse nenavadnem dogodku, ki se je pripetil 51-letnemu vratarju na turnirju v malem nogometu. Krtalica je med tekmo potožil nad bolečino v glavi, ki pa jo je hitro odmislil, misleč, da je posledica udarca v prečko. Možakar je zato tekmo odigral do konca, svoje delo pa opravil skoraj brezhibno, saj je prejel le en gol.

A že kmalu po zadnjem sodnikovem žvižgu so se začele vrstiti težave. Krtalica je v roki začutil mravljince, prav tako pa je imel vse večje težave z govorom. Upravičeno zaskrbljen se je odločil obiskati bolnišnico, kjer pa so zdravniki po temeljitem pregledu ostali brez besed. Rentgen je namreč pokazal, da ima vratar v glavi devet milimetrski naboj.

Nesrečni Krtalica je bil nemudoma prepeljan na kliniko za nevrokirurgijo, zdravniki pa so primer prijavili policiji. Slednja se je hitro lotila iskanja storilca, ki je čuvaja mreže skoraj pokončal.

Kot poroča Dnevni avaz, so se v sarajevskem naselju, kjer je potekal turnir, na isti dan odvijale tri poroke, na eni izmed njih pa je prišlo tudi do uporabe strelnega orožja. Možje postave so storilca hitro našli in mu odvzeli prostost, celotna zgodba pa se je srečno končala tudi za Krtalico, ki po operaciji uspešno okreva.