Čisto na novo so se lani zaljubili:

Lado Bizovičar in Katarina Čas, Natalija Verboten in Dejan Bojič, Denis Novato in Karin Sabadin, Mirna Raynolds in Steffanio, Tina Maze in Mihael Tosch, Boris Cavazza in Polona, Vili Resnik in Tamara, Iris Mulej in Jure Zorčič, Janez Janša in Urška Bačovnik ter Anja Rebek in Jure Matjažič.

Na novo je stara ljubezen zagorela in spet so skupaj:

Manca Zver v Petrovem objemu, k Mitju pa se je vrnila Špela Grošelj.

Iskra ljubezni je ugasnila in niso več pari: Natalija Verboten in Damjan Vajde, Boris Cavazza in Oriana, Tinkara Kovač in Andrea Flego.

Že dalj časa trajajoča ljubezen je obrodila sadove:

Franci Petek je priskakal hčerkico, Saša Einsiedler in Tilen Pusar sta postala starša Polone, Anja Tomažin je rodila hčerkico Lilu, Alenka Bikar je postala mamica hčerkice Pike, Sandra Klemm - Sendi ima hčerkico Ano, Jernej Šugman in njegova Andreja imata Sofijo, Marko Crnkovič je dobil sina Oskarja, Aleš Smrekar hčerko Dašo, Tadej Valjavec je prikolesaril sina Erazma, Miha Šalehar ima naslednika, Jure Zdovc je dobil sina Jona Jurija, Matjaž Zupan hčerko, Eva Š. Maurer ima Matjaža, Marko Baloh hčerko Teo, Rok Golob sina Taia in Betka Šuhel Aleksandra.

Na novo vlogo, starševstvo, ki jo bodo pričeli igrati v tem letu, se pripravljajo:

Maja Bulc Raspopovič, Petra Kerčmar in Uroš Slak, Tomaž Vnuk in Špela Bračun, Nataša Barbara Gračner in Branko Šturbej, Natka Geržina in Zvone Tomac, powerka Cvetana, Urška Drofenik, Patrik Greblo, Marko Vozelj, Alenka Tetičkovič, Zmago Jelinčič, Vito Rožej, Brigita in Borut Bilač

Rodilo se je tudi nekaj odmevnih glasbenih in literarnih projektov.

Andrej Šifer je izdal album Ste se kdaj vprašali, kdaj ste zadnjič kakšno stvar naredili prvič, Vlado Kreslin pesniško zbirko Venci in Esad Babačič knjigo Divan. Skupina Atomik Harmonik je izdala drugo zgoščenko Vriskaaaaj in posnela videospot, Tinkara Kovač pa album aQa. Alenka Pinterič in Desa Muck sta napisali knjigo, seveda vsaka svojo. Svoje 87 let dolgo življenje je v knjigi popisala tudi akademska slikarka Alenka Gerlovič. Zlatko Dobrič se je predstavil z novim videospotom in pesmijo Lepa nuna.

Saša Lendero podira vse rekorde s pesmijo in albumom Ne grem na kolena, Nuša Derenda pa s skladbo To je ljubezen. Helena Blagne je bila ponovno neponovljiva v vlogi Bakhantke.

Vsakdo enkrat v letu praznuje rojstni dan. Lani so ga praznovali:

25. Marcel Rodman, 30. Lado Bi zovičar, Nataša Kejžar, Jolanda Čeplak, Natalija Verboten in Brigita Langerholc, 40. Aljoša Rebolj, 42. Miran Stanovnik, 50. Vida Žabot, Zvone Šeruga in Oto Pesner, 52. Miša Molk, 58. Alenka Pinterič in 80. France Slana.

Lani so bili popotniki:

Mario Galunič po Mehiki ter Borut Veselko in Maša Derganc po Šrilanki.

Vid Krtavčnik si je ogledal Kubo, Matic Osovnikar Jamajko, Helena Blagne se je z avtodomom potepala po Evropi, Andraž Hribar pa z avtom in šotorom po južni Evropi. Lado Bizovičar si je ogledal Rim in obiskal v Afriki živečo mamo. Grega Skočir je hodil po Peruju, Janez Hočevar - Rifle pa se je z motorjem vozil po Švici.

Na dopustu so lenarili:

Anja Rupel v Portorožu, Gojmir Lešnjak - Gojc v Toskani, kjer je prvi del dopusta preživel tudi Zlatko Zahovič. V Toskani si je novih moči nabiral tudi Nace Junkar. V Grčiji so uživali: Miša Molk na otoku Mikonos, Špela Grošelj na Zakintosu in Špela Perc na Samosu. Peter Vilfan si je ogledal Barcelono in obiskal hčerko ter vnuka. Ibizo je spoznaval Danilo Kocijančič, Egipt pa Jani Klemenčič. Dalmacijo so zasedli: Jure Robič, Nina Ivanič, Anja Tomažin, Nina Osenar in Marlena. Je pa zato Nataša Tič Ralijan dodobra spoznala Prekmurje.

Imeli smo tudi županske volitve.

Za župane so kandidirali tudi nekateri znani Slovenci, kot na primer:

Stojan Auer, Bogdan Barovič, Tone Smolnikar, Boris Popovič, Jože Antonič in Zoran Janković. Nekaterim je celo uspelo zmagati.

Svojo zunanjo podobo so spremenili in so si sedaj bolj všeč.

Manca Špik je dobila nov nos in novo zgornjo ustnico, Iris Mulej pa si je popravila prsi in si privoščila liposukcijo. Tudi Alma Brdžanovič (Bar 1) je z novim nosom še bolj zapeljiva, da novih prsi Špele Grošelj niti ne omenjamo na veliko.

Na poslovnem področju so bili uspešni:

Jan Plestenjak s prijetnim lokalčkom v Portorožu, Rebeka Dremelj z izpopolnjeno kolekcijo perila, lastno kolekcijo čevljev je predstavil Milan Gačanovič, Borut Bilač je uspešen direktor novega hotela v Postojni, njegova žena Britta je že nekaj časa organizatorka v hotelu Mons in svetovalno podjetje je ustanovil Andraž Vehovar.