Diagnostika Clarus že vrsto let predstavlja sinonim za vrhunsko medicinsko obravnavo. V Clarusovi Hiši zdravja, kot imenujejo sodobni zdravstveni center, nudijo različne specialistične storitve s poudarkom na skrbi za zdravje, regeneraciji telesa ter funkcionalni estetiki.

Z nedavno prenovljeno vizualno podobo Diagnostika Clarus še dodatno utrjuje svojo pozicijo vodilnega ponudnika celotnih zdravstvenih storitev v Sloveniji.

Sprememba vizualne podobe odraža svežino in sodobnost ponudnika, obravnava pa temelji na znanju in strokovnosti kadra.

Estetika Hiše zdravja simbolizira združitev naprednih tehnologij z dolgoletnimi izkušnjami. Prenova je odraz poslanstva, ki temelji na zagotavljanju celostne obravnave posameznika in sega onkraj diagnoze in zdravljenja – gre za izboljšanje splošnega počutja in videza. Kljub novi podobi, temelji obravnave ostajajo enaki: vse storitve izvajajo priznani in visoko usposobljeni specialisti ter strokovnjaki z različnih področji medicine.

Trije glavni stebri poslanstva Diagnostike Clarus

Diagnostika Clarus svoje storitve deli na tri glavna področja: Diagnostika, Regeneracija in Funkcionalna estetika. Vsako področje nudi vrsto nadstandarnih storitev, ki jih izvajajo strokovnjaki z najsodobnejšo medicinsko opremo.

Hitra in strokovna obravnava za natančno diagnozo

Na področju diagnostike Clarusova Hiša zdravja ponuja obsežno mrežo specialističnih ambulant, kjer je mogoče hitro in učinkovito opraviti različne zdravstvene preglede. Ena ključnih storitev so managerski pregledi, ki omogočajo celovito zdravstveno oceno in so prilagojeni tistim, ki se soočajo z visokimi obremenitvami in stresom ter s pomanjkanjem časa za poglobljen in pozoren odnos do svojega telesa in počutja. Steber diagnostike vključuje tudi storitev medicine dela, ki zagotavlja redne zdravstvene preglede zaposlenih. Vrhunski specialisti v enaindvajsetih ambulantah nudijo strokovno diagnostiko in hitro zdravljenje morebitnih zdravstvenih težav.

Regeneracija je ključen korak pri izboljšanju počutja

Regeneracija predstavlja naslednji pomemben steber v ponudbi Diagnostiki Clarus, pri čemer se strokovnjaki osredotočajo na hitrejše okrevanje telesa po naporih ali posegih. Na voljo so inovativne terapije, kot je hiperbarična kisikova terapija, ki omogoča boljšo oksigenacijo telesa, s čimer pospešuje regeneracijo in povečuje odpornost, IHHT kisikova terapija, ki izboljšuje telesno vzdržljivost in zmanjšuje tveganje za bolezni srca in ožilja, medtem ko vitaminska infuzija podpre delovanje imunskega sistema in pripomore k splošnem izboljšanju fizičnega in duševnega počutja.

Estetika in zdravje z roko v roki

Področje funkcionalne estetike v Diagnostiki Clarus združuje lepotne storitve z najvišjo mero strokovnosti in odgovornega odnosa do posameznika. Tretmaji, ki ne izboljšujejo zgolj videza, temveč prispevajo k boljšemu počutju pacienta, so vodilo pri obravnah najrazličnejših potreb posameznikov. Eden najbolj priljubljenih posegov je blefaroplastika, ki predstavlja manjši kirurški poseg za korekcijo povešenih vek, ki ne le izboljša videz oči, temveč tudi njihovo funkcionalnost. Na voljo so tudi tretmaji z dermalnimi polnili in botoksom, ki pomagajo ohranjati mladosten videz ter inovativen postopek Profhilo, ki  kožo hidrira od znotraj navzven, ter tako izboljša njeno strukturo ter prožnost.

Poleg omenjenih tretmajev so na voljo še laserski posegi, ki zdravijo in odstranjujejo kožne nepravilnosti. Laserske storitve, ki so na voljo med drugim naslavljajo odstranjevanje hemangiomov, znamenj, keratoz in solarnih lentig.

Diagnostika Clarus – Hiša zdravja, dobrega počutja in lepote

Diagnostika Clarus z novo podobo še dodatno poudarja svojo zavezanost pacientom. Vse storitve omogočajo ne le vrhunsko zdravstveno oskrbo, ampak tudi podporo pri regeneraciji in izboljšanju videza. Pod eno streho združujejo najnovejšo medicinsko opremo, izkušene strokovnjake in celosten pristop k zdravstveni oskrbi, počutju in videzu.

Če iščete kraj, kjer boste pod eno streho - hitro, učinkovito in celostno - poskrbeli zase, je Diagnostika Clarus zagotovo prava izbira.

Priporočamo