Policisti in kriminalisti so sumljiv predmet ustrezno pregledali ter ugotovili, da ne predstavlja nevarnosti za življenje ali premoženje ljudi. Trenutno na kraju poteka ogled ter zbiranje obvestil, so sporočili s PU Maribor. Po končanih policijskih aktivnostih bodo o tem obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo, so dodali.

O sumljivem predmetu pod nadvozom avtoceste na tem odseku so bili policisti obveščeni ob 11.40. Na kraju so izvedli ukrepe za zavarovanje življenja in premoženja ljudi ter zbirali potrebna obvestila, so sprva sporočili mariborski policisti.

Zastoji

Na bivši hitri cesti skozi Maribor je v pokritem vkopu Maribor proti Hočam zaradi poškodbe v predoru zaprt vozni pas.

Zastoji nastajajo tudi na vzhodni mariborski obvoznici od počivališča Maribor zahod proti Rogozi, zamuda 30 - 40 minut. Na štajerski avtocesti med Framom in Slivnico proti Mariboru pa zaradi zastoja prihaja do 15-minutne zamude. Tudi na regionalni cesti Slivnica - Hoče - Maribor nastajajo zastoji v obe smeri ter na lokalnih cestah na območju Rogoze.

Zaradi nesreče je oviran promet na severni ljubljanski obvoznici med Savljami in Bežigradom. Zastoj nastaja tudi na dolenjski avtocesti zaradi zaprtega prehitevalnega pasu med Malencami in Šmarjem -Sap.

Priporočamo