Na cesti Bohinjska Bela-Bled je zastoj.

Na štajerski avtocesti je zastoj pred prehodom Šentilj proti Avstriji, dolg en kilometer.

Zaprta je cesta Strunjan-Valeta na strunjanskem klancu, zaradi odstranjevanja odlomljenih vej.

Do 22. ure velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7 ton in pol.

Na dolenjski avtocesti med Novim mestom in Kronovim promet poteka dvosmerno po eni polovici avtoceste. Možni so zastoji v obe smeri. Zaprt je izvoz Kronovo iz smeri Ljubljane.

Cesta Kamnik-Stahovica bo med Kamnikom in Spodnjimi Stranjami zaprta do 21. avgusta do 17. ure. Obvoz je po lokalnih cestah Godič-Zduša-Mekinje.

Cesta Slovenj Gradec-Mislinjska Dobrava bo zaprta pri Podgorju do 11. decembra.

Cesta Litija-Zagorje v soboto, 17. 8., ne bo zaprta pri Šklendrovcu.

Popolne zapore bodo na avtocesti v smeri Benetk dva vikenda, 17. in 18. avgusta ter 24. in 25. avgusta. Zapora bo med 8. do 20. uro, zaprt bo odsek od izvoza Prosek, Prosecco do priključka Sesljan, Sistiana. Promet bo preusmerjen preko vipavske hitre ceste Nanos-Vrtojba.

 

V nesreči na primorski avtocesti udeleženih pet vozil

Primorska avtocesta je bila med Uncem in Postojno proti Kopru zaprta zaradi prometne nesreče. Po prvih podatkih je bilo v nesreči udeleženih pet osebnih vozil, pri čemer je eno obrnilo na streho. Kot so za STA pojasnili na Policijski upravi Koper, se je prometna nesreča zgodila nekaj minut po 11. uri. V njej je bilo udeleženih pet osebnih vozil, eno vozilo je pri tem obrnilo na streho. Podatkov o vzroku nesreče in številu udeleženih oseb v njej še nimajo, sta pa po prvih podatkih poškodovani dve osebi, so navedli.

Več: https://www.promet.si/sl

Priporočamo