Na prvi pogled se ne spreminja veliko: nismo vas namreč želeli obremenjevati s tem, da bi se morali popolnoma na novo privajati na iskanje novic, preiskovalnih člankov in kolumen ali komentarjev svojega najljubšega pisca. Ne bo vam treba daleč po zanimive intervjuje in reportaže, najnovejše iz sveta zabave, po ocene restavracij in recenzije kulturnih novosti. Tudi na prenovljeni strani boste namreč, smo prepričani, tako kot doslej zlahka našli ekskluzivne zgodbe, pa tudi drobce iz vsakdanjega življenja, ki prav tako krojijo naš vsakdan. Vse to ostaja na vaši dlani in naši strani pod prepoznavnim rdečim D.

A hkrati se spreminja ogromno: s prenovo smo želeli doseči predvsem, da bi bila stran preglednejša, ob tem pa ponuditi še več že ob prvem stiku, takoj in brez izgubljanja časa z iskanjem.

S prenovo vam ponujamo strnjen seznam dnevnega dogajanja, ki se spreminja od zgodnjega jutra do poznega večera. Laže se boste odločali o tem, kaj vas zanima in katera zgodba se vam zdi pomembnejša, ne glede na to, ali gre za vročo novico, analizo, mnenje ali poglobljen članek.

In nenazadnje: stran se nam zdi tudi bolj privlačna, z značilno zeleno črto pa ohranjamo vez z bogato tradicijo tiska in jo razumemo kot poklon ustvarjalcem več kot 70-letne zgodovine časnika.

Upamo, da nam je uspelo.

Prosimo vas, da nam sporočite, kaj vam je na prenovljeni strani všeč in kaj bi lahko še izboljšali. Hvala za vaše mnenje!

Priporočamo