Imeli bodo tudi edinstveno priložnost za pogovor z mojstri, vodji projektov, s tehnologi, strojnimi operaterji in ostalimi, ki vsak dan v medsebojnem sodelovanju ustvarjajo čudovite kamnite izdelke. Ogledali si bodo lahko kamnolom, izvedeli več o podjetju in njegovih projektih doma in v tujini, spoznali moderno opremljeno proizvodnjo ter kamnoseške spretnosti njihovih sodelavcev. Več bodo lahko izvedeli tudi o zaposlitvenih možnostih, ki jih ponuja podjetje.

Dan, poln navdiha in odkritij

Za najmlajše obiskovalce bo poskrbljeno v otroškem kotičku, kjer bodo lahko ustvarjali, se igrali in zabavali pod budnim očesom vzgojiteljic. S posebno animacijo bodo poskrbeli tudi za pogumne mlade udeležence, saj se bodo lahko preizkusili v posebnih smučarskih skokih na Mini Planici. Dan odprtih vrat v Marmorju Hotavlje bo edinstveno izkušnjo, ki bo združevala tradicijo, umetnost in sodobne tehnike obdelave kamna. Ne zamudite te priložnosti za nepozaben dan, poln navdiha in zanimivih odkritij.

Lepota v kamnu od leta 1721

Marmor Hotavlje išče skrito lepoto v kamnu že vse od leta 1721. Pohvali se lahko z več kot 70-letno tradicijo obdelave kamna, vrhunsko kakovostjo izdelkov ter storitev in edinstvenostjo v panogi, kjer deluje. Podjetje je opremljeno z najsodobnejšo opremo za razrez in oblikovanje kamna. Imajo tudi razvejano nabavno mrežo, ki jim omogoča zelo raznolik nabor kama, ki ga v Slovenijo pripeljejo z vsega sveta. Delajo s svetovno znanimi in uveljavljenimi arhitekti, oblikovalci in znanimi osebnostmi, opremljajo luksuzne jahte, izvažajo butično pohištvo v Ameriko in sodelujejo pri odmevnih projektih doma in v tujini.

Priporočamo