Bi si želeli imeti tako čudovite lase, kot jih ima Blake Lively? Igralka je namreč predstavila svojo novo kozmetično znamko za nego las Blake Brown, ki vključuje osem dišečih izdelkov, od hranilnega šampona do pene za volumen in treh negovalnih mask za lase. Če se sprašujete, zakaj v omenjeni liniji kozmetičnih izdelkov ni balzama, naj povemo, da igralka ne verjame v njegov učinek. Namesto tega uporablja šampon in maske za lase. »Pri vsakem umivanju uporabljam maske. Ne želim ponuditi balzama samo zato, da bi ga ponudila,« je pojasnila.

Želela sem ustvariti dišave, ki bi jih rada nosila tudi sama. Ne glede na to, kakšen parfum nosim, ljudje lahko vohajo moje lase.

Moč in elastičnost las

Zanimivo je, kako njeni produkti delujejo sinergijsko, kot majhen sistem. Tako je na voljo komplet izdelkov, ki vključuje šampon in masko za krepitev las, ponuja pa tudi komplet z masko, ki bo lase nahranila. Uporabljati jih je treba izmenično, da dosežemo moč in elastičnost las. Še ena priročna in praktična prednost – embalaža je izdelana v obliki satovja, da prihrani prostor, izdelki pa je mogoče zlagati drugega poleg drugega ali drugega na drugega. Linija Blake Brown je videti in diši dekadentno, a je mišljena za vsakodnevno razvajanje. »Želela sem ustvariti dišave, ki bi jih rada nosila tudi sama. Ne glede na to, kakšen parfum nosim, ljudje lahko vedno vohajo tudi moje lase, « pravi Blake.

Igralka je navdih iskala pri nekaterih svojih najljubših parfumih in svečah, kot sta burberry the beat in diptyque l'eau de neroli. Tudi zato boste v vsakem izdelku našli mošus, vaniljo, sandalovino in kanček citrusov. In zakaj je svojo prvo kozmetično znamko poimenovala Blake Brown? To je sentimentalna zgodba, saj je njen oče prevzel priimek svoje žene, Blakine mame, ko sta se poročila. Njegov priimek je bil Brown in s tem dejanjem se mu hči zahvaljuje. Izdelki bodo na voljo od danes, 5. avgusta, Blake pa je napovedala, da bodo tudi cenovno dostopnejši. 

Priporočamo