Zanimiva, na trenutke celo humorna je zgodba o trojici, ki je včeraj pobegnila iz lokala v Portorožu, računa pa ni plačala. Policijo je klicala zaposlena, policistom pa povedala še, da so moški pozabili nahrbtnik. Ker so se kljub prisotnosti policije še vedno »motovilili« v bližini, je zaposlena dva celo uspela pokazati policiji! Takrat sta se pognala v beg.

Policista sta kot enega od osumljenih kaj kmalu identificirala 42-letnega Ljubljančana. Vrnila sta mu nahrbtnik, a opazila, da je v njem več denarnic, dve torbici in prenosni zvočnik, za katere pa moški ni znal razložiti, kaj počnejo v njegovi lasti. Zaradi suma, da so bili predmeti ukradeni, sta mu jih policista zasegla.

Prišel (pre)blizu ...

V bližini se je kmalu pojavil še drug osumljeni, ko sta ga policista nagovorila, naj vendarle pride še bliže, pa se je znova pognal v beg. Stekla sta za njim, ga dohitela in prijela, ker se je 26-letni Mariborčan upiral, pa sta uporabila prisilna sredstva. Le nekaj ur kasneje sta v Portorožu naletela še na tretjega osumljenca, prav tako 26 let starega Mariborčana. Še enkrat je skušal pobegniti tudi on, ujela sta ga in prijela.

Vse tri so zaslišali, njune navedbe in sume kaznivih dejanj še preverjajo, prav tako izvor zaseženih predmetov, so sporočili iz koprske policijske uprave. Vse tri bodo ovadili zaradi tatvine.

Priporočamo