Po sobotnem incidentu v fitnesu na Dunajski cesti, kamor je zaradi spora dveh obiskovalcev prihitelo več patrulj, se nam je oglasil moški, ki naj bi grozil mladoletniku.

Potrdil nam je, da je do spora med njim in mladoletnikom prišlo zaradi telovadne opreme oziroma prostora za vadbo, zanikal pa, da bi mu zagrozil, da ga bo ubil. »Takšnih besed ni v mojem besednjaku,« nam je povedal moški srednjih let in pojasnil, da je mladoletnik začel bevskati nanj. Ker je bil v družbi svoje petletne hčerke in ker je bil mladoletnik do njega nespoštljiv, mu je zabrusil nazaj. »Ker se nikakor ni umiril in je nadaljeval predrzno obnašanje, sem mu dejal, naj se umiri, drugače bo ujel eno okoli ušes. In to je zelo daleč od tega, da bi komur grozil s smrtjo. Iste besede je od mene slišala že starejša hči, če se ni obnašala, kot je treba, pa se je še nikoli nisem niti dotaknil,« pravi danes.

Čez približno eno uro sta v fitnes prišla policista, ki ju je prosil, ali se lahko pogovorijo čez pet minut, ko konča vadbo. Policistka, ki je vodila postopek, ga ni uslišala, temveč mu je nekajkrat ukazala, naj takoj odide z njo, nato pa poklicala okrepitve, ki so pridrvele pred fitnes. Nazadnje je moral v družbi štirih policistov počakati zunaj, medtem ko sta dva policista v fitnesu preverjala, kaj se je zgodilo. Štiri policiste je tudi posnel s telefonom in se na instragramu norčeval iz njih. »V tem trenutku sem bil zaradi vsega nadlegovanja in predvsem, ker je moj otrok že več kot pol ure v fitnesu čakal sam, že zelo slabe volje,« danes pojasnjuje svoj neprimeren zapis na instagramu, v katerem je policiste označil za smrkete in smrkca.

Na policiji so nam pojasnili, da so vpleteni ob njihovem prihodu izgubili zanimanje za sodelovanje s policijo: »Na kraju dogodka so bili opravljeni razgovori, vendar osebe v postopku niso želele sodelovati, zato policisti postopka niso mogli nadaljevati. Pri postopku so bili prisotni tudi starši mladoletne osebe.« 

Priporočamo