Kot pišejo hrvaški mediji, je 58-letni Mrakužić v soboto ob pol enih zjutraj napadel 36-letnega trenerja svoje zunajzakonske partnerke. Mrakužič je namreč videl trenerjev sms, v katerem je 47-letnico povabil, da bi se dobila.

Na »zmenek« je prišel tudi Mrakužić, a precej bojno razpoložen: najprej je trenerja napadel z bejzbolskim kijem, mu razbil avto, nato pa še zagrozil s smrtjo, kar je podkrepil s kuhinjskim nožem.

Mrakužić je v priporu, policija pa je potrdila nočni incident v Zagrebu: »36-letnik se je pripeljal na Bosansko ulico na srečanje s 47-letno znanko, ko je pristopil 58-letni moški in se s topim predmetom spravil nad vozilo, nato pa napadel še 36-letnika, ki je pri tem dobil lažje poškodbe.«

Mrakužića, šefa enega najuspešnejših hrvaških podjetij, ki ga vodi že od leta 1996, je preiskovalna sodnica poslala v enomesečni pripor zaradi ponovitvene nevarnosti, čeprav je na zališanju, pišejo hrvaški mediji, nasilje obžaloval in priznal, da je pretiraval. Skliceval naj bi se na to, da je bil šok, ko je ugotovil, da je trener prišel na sestanek z njegovo zunajzakonsko partnerko, preprosto prevelik.

Priporočamo