Kot piše srbski Kurir, je znano, da je Karleuševa doslej prijateljevala s številnimi svetovnimi zvezdniki, ena od njih je tudi manekenka Georgina Rodriguez, žena nogometaša Cristiana Ronalda. Divi sta, piše Kurir, hitro našli skupni jezik, Jelena pa se je zdaj znašla v njeni seriji I Am Georgina. Pojavila se je v epizodi s tedna mode v Parizu, ko Georgina hvali njeno kreacijo in se priduša, da je navdušena nad njenim talentom in okusom.

Jelena Karleuša je na instagramu objavila odlomke iz serije, v katerih se pojavi, in pripisala: »Nikoli si nisem mislila, da se bom videla, ko bom gledala Netflix. Hvala, Georgina, za tvoje čudovite besede! Tvoj dokumentarec je super!«

Opogumljena s svojimi uspehi na estradnem področju je na gostovanju v oddaji Puls Srbije minuli teden ocenila, da bi, če bi se pojavila v besednem dvoboju s Svetlano Ražnatović - Ceco, zmagala prav ona. »Res bi rad govorila z njo. Tolikokrat sva se pogovarjali, a le na sodišču, ne pred kamerami. Rada bi, da se to zgodi pred kamerami,« je dejala Jelena Karleuša. »Ceca vse jemlje precej osebno in ni v tem šovbiznis vajbu,« je dodala. Zase je ocenila, da je rojena za šovbiznis: »Ona je nevarna samo za kamerami, pred njimi pa sem bolj nevarna jaz,« je sklenila. 

Priporočamo