Po poročanju ameriškega tabloida TMZ naj bil par, ki se je poročil kmalu po zmenku leta 2022, ločen že več tednov. Bianca Censori se je vrnila k svoji družini in prijateljem v Melbourne, West pa po zadnjih informacijah tabloidov ostaja v Tokiu.

O ločitvi naj bi razmišljal West

Čeprav do sedaj še nobena stran ni podala uradne izjave o razhodu in  ločitvi, različni mediji namigujejo, da je West tisti, ki  razmišlja o tem, da bi vložil zahtevo za ločitev. Raper naj bi o svojih načrtih o razhodu z ženo govoril s prijatelji. Par so nazadnje videli skupaj konec septembra med nakupovanjem v družbi Westovih sinov Sainta in Psalma. V zadnjem času pa naj bi se West po Tokiu sprehajal sam.

Najbolj  si bo oddahnila Biancina družina

V primeru ločitve si bo najbolj oddahnila Biancina družina, ki je do sedaj večkrat izrazila zaskrbljenost zaradi njenega partnerja, zlasti po tem, ko so se v začetku leta pojavile fotografije skoraj gole Censori v družbi moža. Mediji so celo poročali, da je Biancin oče Leo  povabil reperja v Avstralijo in se želel z njim pogovoriti o njunem obnašanju v javnosti. To se vendarle ni nikoli zgodilo.

Kanye West je svojo ženo Bianco odpeljal na večerjo, ko je ta na sebi imela le nedrček in hlačne nogavice. S torbico si je prekrila golo mednožje. F instagram

Kanye West je svojo ženo Bianco odpeljal na večerjo, ko je ta na sebi imela le nedrček in hlačne nogavice. S torbico si je prekrila golo mednožje. Foto: instagram

Par je bil ves čas bolj kot po kakšnih večjih poslovnih dosežkih znan po kontroverznih opravah v javnosti in nenavadnem obnašanju, od uživanja v kebabu v parku do čudaških oprav in skoraj gole Biance v javnosti. Kar nekaj prahu pa sta dvignila na ladjici v Benetkah, kjer so ju fotografi ujeli pri nečednem obnašanju, v objektiv pa sredi belega dneva ujeli golo Westovo zadnjico in Bianco na kolenih pred možem. Zaradi tega dogodka so jima do smrti prepovedali obisk Benetk. 

Razmerje sta sicer potrdila s poroko komaj mesec dni po tem, ko se je West ločil od zvezdnice resničnostnih šovov in starlete Kim Kardashian, s katero ima štiri otroke. V javnosti pa so se večkrat tudi pojavila ugibanja, da naj bi bila Binaca reperjeva spolna sužnja in da naj bi jo izkoriščal za lastno promocijo.

Bianca v še eni precej drzni kreacije svojega moža, Kanyeja Westa. F Instagram

Bianca v še eni precej drzni kreacije svojega moža, Kanyeja Westa. Foto: Instagram

Medtem ko se širijo govorice o ločitvi, naj bi se glasbenik pripravljal na izdajo svojega prihajajočega albuma z naslovom »Bully«. Za naslovom pa naj bi bile po mnenju nekaterih zgodbe iz njegovega zasebnega življenja.  

Priporočamo