Redki so vrhunski, svetovno znani športniki, katerih družinsko življenje ali partnerski odnosi ne doživljajo pretresov. Svetovna slava in veliko časa, ki ga na potovanjih preživijo daleč stran od svojih partneric in otrok, marsikoga napeljeta k nezvestobi. Ki so jo nekatere partnerice pripravljene odpustiti, da se skupna zgodba z zvezdnikom lahko nadaljuje, spet druge pač ne.

Še vedno tako denimo odmeva izjava italijanske starlete Paule Salino izpred nekaj mesecev, ko je dejala, da sta v angleški premier ligi izmed vseh nogometašev svojim partnericam zvesta le dva odstotka igralcev. Vsi drugi naj bi jih že prevarali. Dodala je, da so tudi z njo prek družbenih omrežij stik navezali številni, da je spala z več različnimi znanimi nogometaši iz najboljših angleških klubov, ki jih seveda ni želela imenovati, ter da je v okolju, v kakršnem živijo, in ob njihovem življenjskem slogu varanje nekaj najnaravnejšega. »V zadnjih letih sem bila v razmerju s tremi različnimi nogometaši iz najboljše angleške lige, za vse tri pa sem šele pozneje izvedela, da so v daljših zvezah, zaročeni ali celo poročeni. Seveda sem bila razočarana, a je treba povedati, da sem tudi sama bila s takšnimi ljudmi v razmerju,« je povedala Paula Salino in dodala nekaj, kar je ključnega pomena za našo tokratno zgodbo: »Nisem presenečena nad dejanji Kyla Walkerja. Zagotovo sočustvujem z njim, ne nazadnje, kot sem že povedala, podobno počne 98 odstotkov nogometašev. Morda si ne ustvarijo ravno vzporednega življenja, a pri njihovem življenjskem slogu ni nemogoče, da imajo kje še kakšnega otroka, za katerega ne ve nihče.«

Kupil ji je hišo

Kaj je torej naredil Kyle Walker? Naj najprej pojasnimo, da gre za 34-letnega desnega bočnega branilca, enega najboljših na svetu in po mnenju številnih najboljšega angleškega v zgodovini, člana Manchestra Cityja, s katerim je osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, in angleške reprezentance, ki letno samo z osnovno klubsko pogodbo zasluži okrog 10 milijonov evrov. O katerem pa se v zadnjem času bolj kot o nogometašu piše in govori kot o človeku z izjemno »pestrim« ljubezenskim življenjem. A še pred leti je bilo tudi na tem področju drugače. Walker je bil v partnerski zvezi s svojo ljubeznijo še iz otroških dni Annie Kilner, s katero se je leta 2022 tudi poročil in imata že štiri otroke, vse sinove. Toda še pred njuno poroko, leta 2020, je imel Walker skrivno afero z znano angleško vplivnico Lauryn Goodman, s katero je prav tako dobil sina. Annie mu je pozneje to oprostila in se z njim torej poročila, a je pred kratkim zanjo sledil nov udarec.

Kyle Walker je oče šestih otrok, štiri sinove ima z (za zdaj še) ženo Annie, sina in hčerko pa z ljubico Lauryn. Za njiju naj bi še naprej finančno skrbel, drugih stikov pa menda ne namerava več imeti.

Le nekaj dni po tem, ko je aprila letos ​Walker s svojo ženo dobil četrtega otroka, je Lauryn Goodman, ki je svojega drugega otroka, tokrat hčerko, povila le nekaj mesecev prej, javnosti sporočila, da je tudi njen oče – Kyle Walker. Ob tem je dodala, da ji je Walker kupil hišo v vrednosti dveh milijonov britanskih funtov, v kateri živi s svojima dvema otrokoma, in da tudi sicer finančno skrbi za njih. Annie je bila ob teh informacijah seveda šokirana in je takrat začasno prekinila vse stike s svojim možem, a je ta medijem za vse skupaj vseeno ponudil razlago. Kot je povedal je, se je z Lauryn drugič v razmerje zapletel v času, ko je leta 2022 odpotoval v London na operacijo na dimljah. »Takrat se je res dogajalo veliko stvari, a naj poudarim, da v tem ne iščem izgovorov. Imel sem zahtevno poškodbo, potreboval sem operacijo, hkrati je bilo pred vrati svetovno prvenstvo (konec leta 2022 v Katarju, op. p.), za katerega sem se želel boriti,« je povedal Walker, ki je v stikih z Lauryn zaradi manjše krize v zakonu ostal še tudi krajši čas po svetovnem prvenstvu. In v tem obdobju je torej očitno zanosila ...

Ne bo mu oprostila, a mu bo dala še zadnjo možnost

Kakor koli, Kyle Walker je danes oče šestih otrok, štiri sinove ima s svojo za zdaj še ženo Annie, sina in hčerko pa z ljubico Lauryn. Za njiju naj bi še naprej finančno skrbel, drugih stikov pa menda ne namerava imeti. »Na žalost je moral sprejeti odločitev, da ne bo sodeloval pri vzgoji otrok, ki ju ima z Lauryn. Zato je krivo tudi njeno vedenje, zagotovo pa jima nikdar ne bi odrekel finančne podpore,« je povedal eden od njegovih prijateljev, medtem ko se je Walker odločil, da bo že tretjič ali četrtič skušal reševati svoj zakon z Annie in družinsko življenje z njunimi štiri otroki. Po vrnitvi z nedavno končanega evropskega prvenstva, na katerem je Anglija znova izgubila v finalu, jih je sicer komajda kaj videl, zdaj pa namerava čas do začetka nove sezone nameniti le njim.

In Annie? Menda je dejala, da Kylu nikdar ne bo oprostila tega, kar je storil, a je pripravljena zakonu dati še zadnjo možnost. »Ne nazadnje o tem priča tudi to, da si je v živo ogledala vse tekme angleške reprezentance na evropskem prvenstvu, posebno jo je ganilo veselje njunih otrok, ko so videli, kako igra njihov oče. Pri tem so ji podporo ponudile tudi žene drugih nogometašev in ji pomagale, da se je počutila bolje. Vse to je pripeljalo do tega, da je spremenila mnenje in je Kylu dala še zadnjo možnost, v upanju, da se je spremenil. A mu je dala tudi jasno vedeti, da nove priložnosti, če se bo njegova nezvestoba ponovila, zares ne bo več dobil. Če se je resnično spremenil, pa meni, da je tudi zavoljo njunih otrok vredno poskusiti,« je angleškim medijem povedala ena izmed njenih prijateljic. 

Priporočamo