»Nekega jutra me je poklicala žena in me vprašala, kaj menim o tem, da bi si dala urediti obrvi, saj ji to vzame preveč časa. Rekel sem ji: 'Seveda, kar pojdi.' Ko sem prišel domov, sem zagledal dve tanki črti in si mislil: 'O, moj bog, kdo te je tako zmaličil?'« Njegovo iskanje človeka, ki bi obrvi narisal lepo, ga je privedlo do ženske, ki se je ukvarjala s tetoviranjem obrvi. »Po vsakem tretmaju sva si razdelila zaslužek – 100 evrov njej, 100 meni. Takrat sem spoznal, da je to resen posel, in se odločil, da se vanj podam brez predhodnega znanja. To se je izkazalo za zelo dobro odločitev,« je pojasnil.

Povedal je tudi, kako je nastalo ime metode. »Moj sin Lazar je imel palčke za suši, eno od njih pa sem uporabljal kot držalo za nož. Nekega dne me je poklicala neka gospa in vprašala, kako se imenuje metoda, jaz pa sem pogledal palčko in rekel: 'Hm, japonska metoda?' V resnici ta metoda nima nobene povezave z Japonsko,« je še dejal Babić. Kot je dodal, je v posel vložil 200 evrov, kar mu je pozneje prineslo milijone. »Vložil sem 200 evrov, danes pa zaslužim od 60.000 do 100.000 evrov na mesec. Nisem imel nobenega predznanja, nisem pretirano pameten, kar pomeni, da lahko to uspe vsakomur,« je zaključil.

Danes je Branko Babić eden najbogatejših Srbov, v lasti ima več nepremičnin in vozni park z luksuznimi avtomobili, najbolj ponosen pa je na posestvo v svoji rojstni vasi Ratkovo, kjer si je pred nekaj leti uredil tudi umetno jezero. 

Priporočamo