Slavni dirkač formule 1 Michael Schumacher že od svoje težke smučarske nesreče pred 11 leti živi izven oči javnosti. Zadnja leti je v vili na Majorki, ki jo je njegova žena Corrina leta 2017 kupila od predsednika nogometnega kluba Real Madrid Florentina Pereza prav zato, da bi bil v njej Michael skrit pred javnostjo. O njegovem zdravstvenem stanju v javnosti ni veliko znanega. Corrina je sicer v Netflixovem dokumentarcu Schumacher razložila, da »vsi pogrešajo Michaela, a Michael je tukaj – drugačen, a tukaj. Še vedno mi vsak dan kaže, kako močan je. Trudimo se nadaljevati življenje kot družina.«

Del družine so tudi poroke. Konec septembra je bila v vili veličastna poroka hčerke Michaela in Corrine 27-letne Gine Marie Schumacher. Vzela je svojega dolgoletnega prijatelja Iaina Bethkeja. Po obredu je sledila zabava v stilu divjega zahoda, kot sta si to zaželela mladoporočenca, sicer ljubitelja konj.

Nekaj dni po poroki je nemški časopis Bild objavil članke, v katerem so zatrdili, da je bil na poroki tudi Michael Schumacher. No, nedvomno je bil, saj biva v vili. Po poročanju časopisa naj bi bil bivši voznik formule 1 prisoten v ločeni sobi, kamor so imeli vstop le najožji družinski člani. Vsi gosti na poroki pa so morali pred vstopom v vilo oddati mobilne telefone, da ga ne bi kdo nepooblaščeno fotografiral.

Po poročanju časopisa Bild naj bi bil bivši voznik formule 1 prisoten v ločeni sobi, kamor so imeli vstop le najožji družinski člani. Vsi gosti na poroki pa so morali pred vstopom v vilo oddati mobilne telefone, da ga ne bi kdo nepooblaščeno fotografiral.

Bodoča bosanska snaha

Ni minil niti dober teden, ko so se ponovno pojavile govorice, da se bo Michael Schumacher pojavil v javnosti. Tokrat na zaroki svojega sina Mika. 25-letnik naj bi se kmalu zaročil s svojim dekletom Lailo Hasanović, katere starši so iz Srebrenice, sicer pa je znana kot nekdanja finalistka izbora za miss Danske, kjer se je rodila, odraščala in se šolala. Zanimivo je, da prav nič ne poudarja svojih bosanskih korenin. »Če mene vprašate, nisem videti, kot da sem iz Bosne. Mislim, da sem videti, kot da sem iz Skandinavije, vendar nimam skandinavske krvi v sebi. Smešno je, ker sploh nisem podobna svojim staršem,« je nekoč dejala. Sprva je želela postati novinarka, sedaj pa je youtube vplivnica, ki ji sledi okoli 200.000 ljudi. Parček se je v javnosti prvič pojavil lani med francoskimi poletnimi počitnicami, od tedaj pa sta neločljiva. Laila naj bi bila tudi edino Mikovo dekle, ki ji je omogočen dostop do njegovega očeta, saj naj bi bila družina izjemno zadovoljna z Mikovim izborom družice. A tudi ona skrbno molči o zdravstvenem stanju svojega bodočega tasta.

Ralf proti bivši ženi

Letos pa se je veliko pisalo in govorilo še o nekom iz ožjega družinskega kroga, ki tudi gotovo pozna zdravstveno stanje slavnega voznika. Ralf Schumacher, Michaelov brat, je namreč julija svet šokiral s priznanjem, da je homoseksualec, ki je že dolgo v zvezi s Francozom Etiennenom Bosquet-Cassagnem. Moškega je sicer do tedaj predstavljal kot svojega asistenta. Njegova romanca pa je naletela na hudo kri njegove bivše žene Core, s katero ima 22-letnega sina Davida, ki želi biti tako kot njegov oče, stric in bratranec profesionalni voznik. Ko je Ralf razmerje objavil v javnosti, ga je sin David odločno podprl, bivša žena pa mu je očitala, da ji je ukradel najlepša leta v življenju ter da se čuti prevarano. Na to ji je Ralf odgovoril, da je bivša žena paru že leta 2023 čestitala, ker je mislila, da sta se moška poročila. »Pošiljala je sporočila veselja,« je še pripomnil ženi, ki je tistega poletja na svojem Instagramu objavljala vesele fotografije francoskih počitnic z Ralfom in Etiennom. Mimogrede: Cora in Ralf sta se ločila leta 2015, po štirinajstih letih zakona. A ne glede, da Cora z veseljem v javnosti pere umazano perilo svojega zakona, o zdravstvenem stanju svojega bivšega svaka molči.  

Flavio Briatore ponovno z bivšo soprogo

Tudi bivši šef Michaela Schumacherja Falvio Briatore je tudi eden izmed redkih ljudi, ki so voznika srečali po njegovi nesreči. Nekaj malega je o tem sicer povedal v javnosti, veliko več pa se je zareklo njegovi bivši soprogi Elisabetti Gregoraci, ki je med snemanjem italijanskega Big Brotherja razložila, da Schumacher ne govori, temveč se sporazumeva z očmi. Tedaj sta bila 71-letni Briatore in 44-letna Gregoraci sicer že ločena po devetih letih zakona. Toda italijanski mediji so ju v zadnjem času pogosto videvali skupaj in bivša zakonca naj bi bila ponovno par.

Priporočamo