Po vseh lepotnih tekmovanjih in lestvicah najbolj privlačnih moških je plastični kirurg Julian De Silva predstavil zadnjo raziskavo, v kateri je s pomočjo računalniškega mapiranja obraza sestavil lestvico najlepših moških na svetu. Po njegovih rezultatih je na prvem mestu igralec Aaron Taylor-Johnson, za katerega se čedalje glasneje namiguje, da bo igral novega Jamesa Bonda.

Zlati rez

Čeprav še vedno velja, da je lepota nekaj subjektivnega, je kirurg za doseganje svoje teze uporabil zlati rez – matematični zakon, ki so si ga za poskuse merjenja lepote izmislili že stari Grki. Tako je z njegovim izračunom Aaron dosegel zavidljiv rezultat v višini 93,04 odstotka. »Potem ko so bili vsi elementi osebe izmerjeni, se je Aaron pokazal kot očiten zmagovalec glede fizične popolnosti. S tem rezultatom bi zlahka postal najbolj čeden James Bond v zgodovini, če bi po vse glasnejših špekulacijah dobil vlogo. Je daleč pred vsemi igralci, ki so upodobili Jamesa Bonda,« je za Daily Mail povedal zdravnik. Obenem je tudi povedal, da je Aaron dosegel najboljši rezultat zaradi splošne oblike svojega obraza, visoko oceno pa so dosegle tudi njegove druge poteze. »Širina in dolžina njegovega nosu sta skoraj popolni. Ima tudi lepo oblikovano brado. Vsi njegovi rezultati so bili visoko, razen razdalje med očmi in razdalje med nosom in ustnicami,« je o manjših pomanjkljivostih, ki so mu zmanjkale do popolnosti, povedal De Silva.

Na drugem mestu je zvezdnik serije Emily v Parizu

Lucien Laviscount, igralec, ki je igral Alfieja v uspešnici Emily v Parizu

Lucien Laviscount. Foto: Instagram

Drugo mesto je po njegovem izračunu zasedel Lucien Laviscount, igralec, ki je igral Alfieja v uspešnici Emily v Parizu. Njegov rezultat je 92,41 odstotka. Tretji najlepši moški je irski igralec Paul Mescal z 92,38 odstotka, sledi mu igralec Robert Pattinson (92,15 odstotka), med desetimi najlepšimi moškimi pa je tudi Jack Lowden (90,33 odstotka). »George Clooney je najstarejši zvezdnik na seznamu, vendar ostaja neverjetno privlačen moški s klasičnimi potezami in odličnimi proporci,« je dejal zdravnik, ki pa vseeno ni želel komentirati mesta, na katerem je pristal igralec s svojo lepoto. Na seznamu so bili tudi Nicholas Hoult, Charles Melton, Idris Elba in Shah Rukh Khan.

Tretji najlepši moški je irski igralec Paul Mescal

Paul Mescal. Foto: Instagram

Priporočamo