Leonardo DiCaprio je povedal, da nima nič z obtožbami Seana Diddyja Combsa, potem ko se je pojavila njegova fotografija z ene od zabav glasbenika. Vir blizu 49-letnega hollywoodskega igralca je za DailyMail povedal, da Leo z Diddyjem že leta nima stikov, vendar zvezdnika v javnosti doslej nista skrivala prijateljstva.

Z Diddyjem praznoval 50. rojstni dan

V intervjuju za revijo Vogue z naslovom 73 vprašanj so leta 2018 raperja vprašali, kdo je številka ena na njegovem seznamu povabljencev na njegove zabave. Combs se je brez oklevanja obrnil proti novinarju in rekel: Leonardo DiCaprio. Znanega filmskega igralca so nazadnje videli plesati ob Combsu na njegovem 50. rojstnem dnevu leta 2019.

»Leonardo DiCaprio nima popolnoma nič skupnega z vsem tem,« pa trdi anonimni vir. »V zgodnjih 2000-ih se je udeležil nekaj njegovih zabav, vendar so se jih udeležili dobesedno vsi zvezdniki. To so bile velike hišne zabave. Leo je bil takrat na začetku svoje kariere in je že zdavnaj opustil te zabave,« je povedal in dodal, da »s tem svetom nima ničesar skupnega, zato je smešno, če kdo domneva, da se bo v to zapletel na podlagi nekaterih fotografij, ki so stare več kot 20 let«.

Zabave privabile več slavnih 

Combsove bele zabave so potekale na njegovem domu v East Hamptonu, kjer so se poleti v hišo na obali zgrinjale množice zvezdnikov. Diddy je na svojih zabavah v preteklosti med drugim gostil Kim Kardashian, Paris Hilton in Mariah Carey. Na eni od fotografij z bele zabave leta 2000 je mladi Leo poleg Combsa, ki drži steklenico šampanjca.

Ženske silil v »norčije«

54-letnega Combsa so prejšnji teden aretirali in v južnem okrožju New Yorka. Raper je obtožen, da je ženske silil v »zapletene spolne predstave«, ki jih je opisal kot »norčije«. 17. septembra se je na sodišču na Manhattnu izrekel za nedolžnega. 

Tožilci trdijo, da so bile ženske, ki so sodelovale pri teh orgijah, po maratonskih spolnih odnosih tako izčrpane, da so po njih potrebovale infuzijo.

Priporočamo