Ela je po pisanju hrvaškega Jutarnjega lista pojasnila, da so ji pred potopom z morskimi psi dali jasna navodila, naj se živali ne dotika, naj ne dela nenadnih gibov in ne plava mednje. Kot je poudarila, je med potopom upoštevala vsa navodila, nato pa nenadoma začutila ugriz na desni podlakti. Izkazalo se je, da jo je za roko zagrabil morski pes, čeprav meni, da tega ni storil namerno, ampak po nesreči, saj so vodniki v njeno bližino metali ribe, kar bi po njenem mnenju lahko zmedlo morskega psa.

Napad oziroma nesrečni dogodek je prenesla športno, saj ni zganjala panike. »Mislim, da bi me morski pes lahko veliko bolj poškodoval, če bi hotel. Samo pogrizljal me je, pustil in odplaval naprej. Glede na moj občutek, da panika ni potrebna, je niti nisem ustvarjala, ampak sem mirno šla iz morja v čoln, da ne bi ustvarila panike med turisti, ki so bili v vodi. Če bi začela kriliti in paničariti, bi verjetno vsi, ki so bili v tistem trenutku v vodi, prekršili glavno pravilo, to je, da ne mahajo z rokami in nogami,« je pojasnila.

Rano so ji razkužili v čolnu, zaradi česar ni potrebovala dodatne zdravstvene oskrbe. Ostala ji bo le majhna brazgotina, kot spomin na izkušnjo, o kateri bo, kot se za vplivnico spodobi, kmalu objavila prispevek na svojem kanalu na youtubu. 

Priporočamo
Preberite več