Igralka Sophie Turner, ki se je bodo gledalci spomnili iz serije Igra prestolov, in glasbenik Joe Jonas sta končno tudi uradno ločena. Sprva eden najbolj oboževanih parov je končal klavrno v boju za skrbništvo nad njunima dvema hčerama.

Joe Jonas je bil tisti, ki je lani, pet let po večnih zaobljubah, vložil prošnjo za razveljavitev zakona s Sophie Turner, ki je septembra lani trdila, da je za njuno razvezo izvedela iz medijev, čeprav je Jonas trdil, da sta se o tem veliko pogovarjala. Sodni dokumenti razkrivajo, da se je po njenih besedah njun zakon začel krhati kmalu po nekem prepiru. Volk je odpihnil slamnato hišico.

Par se je spoznal prek instagrama, leta 2016 pa sta Turnerjeva in Jonas uradno postala par. Poročila sta se v Las Vegasu maja 2019. »Mnogo je špekulacij, zakaj, a zagotavljava, da je odločitev sprejeta obojestransko,« sta o ločitvi zatrdila v skupni izjavi, ki jo povzema Sky News. Floridska sodnica je medtem podala sklep, da je njun zakon nepopravljivo zlomljen. Zagotovila je, da so vsi sporazumi med 28-letno Britanko in 35-letnim Američanom sporazumno sprejeti ter v najboljšem interesu njunih otrok. 

Priporočamo