Valentina pa naj bi na facebooku objavila fotografijo z Matejem in njegovim avtomobilom, vendar je dostopna le njenim prijateljem. Valentina domnevne zveze z Rimcem za hrvaške medije ni želela komentirati, češ da je njeno ljubezensko življenje njena osebna stvar.

Mate Rimac se je pred kratkim ločil od svoje dolgoletne partnerice Katarine Lovrić, s katero sta se spoznala v Livnu. Ločila naj bi se sporazumno in mirno, ona pa se je izselila iz skupnega doma in si kupila stanovanje v Zagrebu. Par se je poročil na intimni poroki, svoje zasebno življenje pa sta skrivala pred javnostjo. Mate je Katarino zaprosil na počitnicah na Jadranu z zlatim prstanom, okrašenim z zelenim kamnom, podobnim smaragdu. Svoje zasebno življenje sta skrbno skrivala pred javnostjo, skupaj so ju redko videli, razen na pomembnejših dogodkih, kot so predstavitve avtomobilov podjetja Rimac in podelitev svetovne nagrade za podjetnika leta.

»Prepričan sem, da bodo leta, ki prihajajo, še bolj vznemirljiva kot tista, ki so za nama,« je Mate zapisal ob objavi, posvečeni njuni poroki, pri čemer pa verjetno ni mislil Valentine. 

Priporočamo