Dave Grohl, kitarist in pevec glasbene skupine Foo Fighters, je na instagramu objavil nenavadno sporočilo. Postal je namreč oče, a v precej nenavadni situaciji. Grohl, ki se ga drži sloves najprijaznejšega tipa v rocku, je začutil potrebo, da na svojem profilu na instagramu javno naznani, da je spet postal oče, in sicer otroku, ki ga je spočel zunaj zakona s svojo ženo Jordyn Blum, s katero sta si večno zvestobo obljubila leta 2003.

Petinpetdesetletnik je zapisal, da namerava biti novorojenki ljubeč oče in hkrati narediti vse, da bi znova pridobil zaupanje svoje primarne družine ter si prislužil njihovo odpuščanje. Z ženo Jordyn imata tri hčere, 18-letno Violet Maye, 15-letno Harper Willow in 10-letno Ophelio Saint.

Kdo je mati njegovega novega otroka, ni znano, Grohl je pod objavo prav tako izključil možnost komentiranja. »Hvaležni smo za vašo obzirnost do vseh vpletenih otrok, medtem ko poskušamo skupaj iti naprej,« je Grohl sklenil svoj zapis. Pisal je v množini, a ni javno znano, kako se je na situacijo odzvala njegova žena. Samo čas bo pokazal, ali bo ljubečemu očetu, ki je prevaral tudi bivšo ženo, fotografinjo Jennifer Leigh Youngblood, zares uspelo na svoji strani obdržati vse, ki jih ima tako zelo rad.  

Priporočamo