Odkar ima nekdanja predsednica Hrvaške Kolinda Grabar Kitarović več časa v svojem življenju, na družbenih omrežjih redno deli fotografije s številnih potovanj. Že pred leti je pritegnila pozornost zaradi izgube kilogramov. Čeprav svoje preobrazbe ni veliko komentirala, so mediji vseeno izvedeli, da je šlo za liposukcijsko dieto.

V nizu njenih zadnjih objav na instagramu je razvidno, da je nekdanja predsednica nekaj časa preživela v New Yorku. »Adijo, New York. Hvala za gostoljubje. Se vidimo kmalu,« je z zapisom svojim sledilcem sporočila, da prihaja domov. Prav tako je objavila več fotografij, na eni od njih pozira tudi v »strupeno« rumeni obleki, drugič v elegantnem vijoličnem topu. A največ pozornosti je tudi tokrat pritegnila njena torbica prestižne francoske znamke Louis Vuitton.

26.04.2024., Zagreb - Konferencija "Djeca u sportu - sampioni u zivotu" u organizaciji Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatskog judo saveza. Skupocjena torbica bivse predsjednice Kolinde Grabar-Kitarovic. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Aprila letos je nekdanja predsednica prišla na športni dogodek s torbico dauphine mini bag, katere vrednost znaša 2900 evrov.
Foto: Pixell

Gre namreč za torbico coussin PM bag, njena cena na spletni strani znamke pa znaša 3350 funtov oziroma preračunano nekaj več kot 4000 evrov. Torbica je model kolekcije pomlad-poletje 2021 in je narejena iz jagnječjega usnja. Običajno se nosi čez ramo, kot to počne tudi nekdanja predsednica. Na voljo je v več odtenkih, Kolinda Grabar Kitarović pa ima v lasti model črne barve. To pa ni edina torbica znamke Louis Vuitton, ki jo uporablja. V njeni bogati zbirki se najde tudi dauphine mini bag, katere vrednost znaša 2900 evrov. 

Coussin PM Bag Louis Vuitton

Torbica coussin PM bag louis vuitton, katere vrednost na uradni spletni strani francoske blagovne znamke je nekaj več kot 4000 evrov. Foto: Louis Vuitton

Priporočamo