Hotel so zasedli policisti, ki so skupaj s preiskovalci pregledovali mobilne telefone, računalnike, fotografije in video posnetke varnostnih kamer ter izprašali priče, »da bi laže rekonstruirali žrtvine zadnje ure,« so sporočili z državnega tožilstva. Hotel so po poročanju CNN preiskali policisti oddelka za posebne preiskave in tehnologijo. Na podobah, ki so jih prikazali na televiziji, je videti agente, ki za pultom v preddverju hotela brskajo po računalnikih.

Policisti so v hotel prišli včeraj, dan po tem, ko so argentinski tožilci zaslišali glasbenikovega očeta Geoffa Payna. Med drugim so mu zagotovili, da niso bili oni tisti, ki so objavili rezultate toksikološke preiskave krvi njegovega sina. Ameriški mediji so namreč v ponedeljek poročali, da je imel Payne ob smrti v telesu koktajl mamil.

 

 

ABC in TMZ sta poročala, da so med obdukcijo našli »rožnati kokain«, ki vsebuje metamfetamin, ketamin in MDMA. Pri tem sta se sklicevala na anonimne vire, ki da so bili seznanjeni s predhodnimi testi.

Čeprav rok za uradne rezultate toksikološke analize ni določen, je predstavnik državnega tožilstva povedal, da bi bili lahko zaključki znani še ta teden.

Zaenkrat je o okoliščinah smrti znano le, da je bil 31-letnik, preden je padel z balkona, v sobi sam in da je bil pod vplivom opojnih snovi, so povedali tožilci.

Priporočamo