V zabavni poletni rubriki Nedeljski na plus 35 v senci so si naši predhodniki 28. avgusta 1994 zadali nalogo, da čim več ljudi vprašajo, kaj si želijo. Tone Fornezzi - Tof, recimo, je povedal, da že ima svoj butik v Sloveniji, zdaj pa bi ga imel tudi v Parizu. Bogdan Barovič, televizijski novinar in član Jelinčičeve SNS, si je želel kakega dobrega terenca, Črt Kanoni, najboljši smučar med novinarji na svetu, si je želel, da bi postal tudi pravi smučarski svetovni prvak v slalomu. Damjana Golavšek si je želela hišico na deželi, Alfi Nipič pa potovanje na Kitajsko. Želje naših takrat aktualnih estradnikov, če odštejemo Tofovo, so bile pravzaprav uresničljive in realne, veliko bolj kot želje oziroma obnašanje tujih zvezdnikov, ki so sledili v nadaljevanju.

Hollywoodski režiser Woody Allen si je želel, vsaj tako so naši novinarji zapisali, da bi lahko živel z dvema ženskama naenkrat in da ti ženski ne bi bili ljubosumni ena na drugo. Se pa zdi, da informacija ni bila točna, saj je Allen takrat živel samo z eno žensko, s svojo posvojeno hčerko Soon-Yi Previn, jezno Mio Farrow pa je pustil. Teniški igralec Boris Becker je za razliko od Allena sanjal o ljubezni, poroki in predvsem o čim večji družini. Francoski igralec Gerard Depardieu po drugi strani je vsaj v tistem času razmišljal predvsem o seksu.

So pa naši novinarji objavili tudi, kaj pri moških zanima ženske. Po vrsti: samozavest, šarm, nasmeh, moškost, humor, vonj, pogled, roke, glas, športna postava. Kje so našli podatke za takšno razvrstitev, niso povedali, so pa dodali fotografijo Špele iz Ljubljane, ki se je v kopalkah vabljivo naslonila na drevo, in pripisali Špela ljubi naravo

Priporočamo