Italijanska igralka Monica Bellucci je pred slabim mesecem praznovala 60. rojstni dan in še vedno uživa status ene najlepših žensk na svetu. Nova potrditev tega dejstva je na Instagramu, kjer je Monica objavila galerijo črno-belih fotografij izpred nekaj let, na katerih pozira gola.

Belluccijeva je v opisu razkrila, da so bile fotografije posnete za naslovnico revije Vogue Italia. Na prvih nekaj slikah razgaljena igralska diva svoje intimne dele pokriva le z rokami in ima poudarjeno bujne črne lase.

Objava je zbrala že več kot 400.000 všečkov, komplimenti na račun videza 60-letne Italijanke pa pod objavo kar dežujejo: "Tako sladka in seksi," "Lepa kot slika", "Monicina večna lepota", "Boginja lepote!" je le nekaj od njih.

Bellucci je poleti ob promociji novega filma 'Beetlejuice Beetlejuice' v enem od intervjujev spregovorila tudi o staranju. Kot pravi, se še vedno veseli vsakega rojstnega dneva: »Ne samo, da sem še vedno tukaj, ampak uživam v starosti, ker še vedno odkrivam nove stvari. Elementu, kot je čas, ki je veliko močnejši od tebe, se ne moreš boriti ali mu napovedati vojne. Lahko pa se dogovoriš, podpišeš premirje in upaš, da bo milosten.«

Režiser novega filma Tim Burton je tudi njen intimni partner, zato je igralka spregovorila še o ljubezni: »Odrasel odnos ne pomeni postati bolj odgovoren, nasprotno: pomeni najti osebo, ki vam še vedno omogoča, da ste igrivi.«

Priporočamo