Gostilna Švab Hrastovlje: Po istrsko veselo pri Mrtvaškem plesu
Kulinarika
Tudi vas trese statična elektrika? Preverite, zakaj.
Potrošniški kotiček
Kaj storiti in na koga se obrniti, ko zamoči banka
LOS ANGELES
Uspešno razmnoževanje: Izlegli so se eni največjih kuščarjev na svetu
PRI ZVEZDNIKU
Andrej Šifrer: Ko je prišel v Anglijo, je najprej poljubil tla
Brazilski skladatelj
Adelina pesem naj bi bila plagiat
Pred obtožbami se brani tudi Jay-Z
promocija vojske
Tom Cruise prejel najvišje priznanje ameriške mornarice
Rumene novice
Golob plesal s starejšo občanko, rumeni salonarji Jelke Godec proti rdečim Urške Klakočar Zupančič
ZNANSTVENO DOKAZANO
Obstajajo samo trije osnovni tipi moških – v katerega sodite vi?
Raper Diddy
Obtožbe le “vrh ledene gore”
Kosilo s spektakularnim pogledom na Blejski otok
intervju
Tomaž in Miha Moškrič: S kmetijstvom se da zaslužiti, a je to precej naporno delo
Alkohol
Proizvodnja vina upada, poraba alkohola narašča
Japonska
Tempura, hrustljavo japonsko cvrtje, s pestro zgodovino
Unescova zaščita
Lončarstvo z ročnim vretenom v vasi Zlakusa
Ocene gostiln
San Mauro: Konoba s prašičema na straži
kulinarika
Za najboljšega mladega kuharja obveljal Pablo Falcon iz Hiše Franko
slastne kroglice
Fritule, miške …, ko zadiši po praznikih
Unescova zaščita
Arabska kava kot simbol radodarnosti in povezovanja družbe
intervju
Pekovski izziv: Paneton je za peke enako, kot je Everest za alpiniste
Sit Fit
Recept: Neverjetna solata z listnatim ohrovtom
Jed vseh slojev
Žolca – poslastica iz kolagenske juhe
Mozart kroglice
Po 127 letih ustavili proizvodnjo legendarne avstrijske slaščice
Unescova zaščita
Oshi palov – jed dveh držav, ki ustvarja prijateljstvo
Tadžikistanski oshi palov ali pilaf je v osnovi pripravljen iz riža, zelenjave, mesa in začimb. Unescovi popisovalci so jed na svoj seznam nesnovne dediščine človeštva uvrstili leta 2016, skupaj z uzbekistanskim palovom.
Nedeljsko kosilo
Linška torta, slaščičarska klasika avstrijske kuhinje
SIT FIT
Recept: Ekspresne cimetove rolice
Sit Fit
Recept: Neverjetna solata z listnatim ohrovtom
Jed vseh slojev
Žolca – poslastica iz kolagenske juhe
Tempura, hrustljavo japonsko cvrtje, s pestro zgodovino
SIT FIT
Recept: Pica z brstičnim ohrovtom in piščančjimi čevapčiči
PRI FRANCOZIH
Provansalska česnova juha
Po italijansko
Špageti prijateljic noči
Recept
Neverjetne palačinke s kokosom
Sladica
Tanghulu ali sadje v sladkorni srajčki
Kulinarika
Ko za mizo zadiši po jeseni
Ocena gostilne
Ribji piknik na Sončnem nabrežju
Po domače
Gostilna Švab Hrastovlje: Po istrsko veselo pri Mrtvaškem plesu
Ocene gostiln
Gostilna Kunst: Po domače brez domačih sil
Ocene gostiln
Kosilo s spektakularnim pogledom na Blejski otok
San Mauro: Konoba s prašičema na straži
Ocene gostiln
Gostilna Mihovec: Prenovljena tradicionalna kuha pod Šmarno goro
Ocene gostiln
Gostilna Brinovc: Pri najboljšem ljubljanskem zrezku
Ocene gostiln
Forte del 48: Kam na večerjo, kadar nakupujete v Noventi
Po domače
Razgledni stolp in krškopoljske dobrote
Ocena gostiln
Dragoceni prvi beli istrski tartufi pri Fažani
Ocene gostiln
Gostilna Pr’ Bizjak: Holcarska malica in janeževi upognjenci
Izbor
Vino meseca: Šampanjec Charles Heidsieck Brut Reserve NV
intervju
Timon Brataševec, oljkar: Računalniško vodena pridelava oljk
čokoladomanija
Dubajska čokolada postala hit letošnjih praznikov. Kriv je tiktok
Madžarska
Michelinova zvezdica tik za slovensko mejo
Fritule, miške …, ko zadiši po praznikih
Unescova zaščita
Arabska kava kot simbol radodarnosti in povezovanja družbe
intervju
Pekovski izziv: Paneton je za peke enako, kot je Everest za alpiniste
Mozart kroglice
Po 127 letih ustavili proizvodnjo legendarne avstrijske slaščice
Unescova zaščita
Oshi palov – jed dveh držav, ki ustvarja prijateljstvo
intervju
Tomaž in Miha Moškrič: S kmetijstvom se da zaslužiti, a je to precej naporno delo
Alkohol
Proizvodnja vina upada, poraba alkohola narašča
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×