Clooney se je po rdeči preprogi sprehodil s svojo soprogo Amal, Bradu Pittu pa je na rdeči preprogi prvič delala družbo Ines de Ramon, s katero je v zvezi že dve leti.

Brad Pitt, left, and Ines de Ramon pose for photographers upon arrival for the premiere of the film 'Wolfs' during the 81st edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, on Sunday, Sept. 1, 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Brad Pitt z Ines de Ramon Foto: AP

Vsi štirje so se po premieri skupaj odpravili v Clooneyjevo najljubšo restavracijo Ristorante Da Ivo, kjer sta se šaljiva zvezdnika pretvarjala, da sta natakarja.

George Clooney and Amal Clooney walk on the red carpet during arrivals the movie "Wolfs" presented out of competition, during the 81st Venice Film Festival, in Venice, Italy, September 1, 2024. REUTERS/Yara Nardi

George in Amal Clooney Foto: Reuters

In še zanimivost: organizatorji festivala so se morali še posebej potruditi, da v mestu na vodi nista bila istočasno Brad Pitt in njegova bivša žena Angelina Jolie, ki je na festivalu pretekli teden prisostvovala premieri filma o Marii Calas. 

Priporočamo