Četrta sezona priljubljene Netflixove serije Emily v Parizu prinaša nove življenjske, ljubezenske in poslovne zaplete protagonistke, ki se še naprej išče v ljubezenskem trikotniku. Serija je postala svetovni fenomen ne le zaradi očarljive zgodbe in romantičnega prikaza Pariza, temveč tudi zaradi vpadljivega modnega sloga glavne junakinje Emily Cooper, ki jo igra simpatična 35-letna Britanka Lily Collins.

Skozi oblačila izraža svojo oseb

Njen stil je nepogrešljiv del serije, ki pritegne pozornost ljubiteljev mode po vsem svetu. Emily v vsakem trenutku uporablja oblačila, da izrazi svojo osebnost, ustvarjalnost in se prilagodi svojemu novemu življenju v Parizu. Znana je po nenavadnem, drznem in pogosto ekscentričnem modnem slogu: njena omara je polna kombinacij, ki simbolizirajo njeno življenjsko in karierno rast v francoski prestolnici, zato njeni nepozabni outfiti v četrti sezoni ponovno navdušujejo oboževalce serije. In medtem ko nove epizode prinašajo nov krog negotovosti za Emily in njeno ljubezensko, poslovno in osebno življenje, sta njen zabaven značaj in edinstven modni smisel tisto, na kar se lahko vedno zanesemo.

Ena najbolj prepoznavnih značilnosti Cooperjinega sloga je njena nagnjenost k živahnim barvam in drznim vzorcem, saj se Emily ne boji izstopati iz množice. Njena garderoba je polna svetlih barv, kot so rdeča, rumena, roza in zelena, ki jih pogosto kombinira na nepričakovane načine - cvetlični potiski, karo vzorci in abstraktne geometrijske linije so prav tako pogosta značilnost njenih modnih kombinacij. A medtem ko se pogosto igra z barvami in vzorci, Emilyin stil vključuje tudi pridih elegance in romantike, še posebej ob bolj formalnih priložnostih. Čipkaste obleke, krila z visokim pasom, svilnate bluze in ženstveni kroji so poklon klasični pariški modi. V teh trenutkih postane stil junakinje bolj prefinjen, pokaže se njena sposobnost prilagajanja različnim situacijam, hkrati pa ohranja svoj značilen modni podpis.

Enega takšnih outfitov smo lahko že ujeli med spremljanjem nove sezone. Gre za elegantno kombinacijo Missoni iz tila - srajca na gumbe v kombinaciji s krilom v istem vzorcu. Ta videz je pokazal zrelejšo plat Emily, še posebej v kombinaciji z nevpadljivim nakitom in dvignjenimi lasmi. Morda pa lahko zdaj tudi upamo, da bo jo bodo izkušnje pripeljale tudi do bolj zrelih življenjskih odločitev, česar pa še vedno ne moremo razbrati iz prvih nekaj epizod serije.

Priporočamo