Na to se je zdaj odzvala igralčeva družina, ki je po ogorčenju aktivistov sporočila, da njegove želje ne bo upoštevala. Desetletnega belgijskega ovčarja Louba namreč čakata družina in topel dom, so pojasnili.

Sky News omenja eno izmed francoskih dobrodelnih organizacij za zaščito živali, ki se je ponudila, da za štirinožca prevzame skrb, če bi bil ta družini v breme. Pri tem so v organizaciji dodali: »Življenje živali ne bi smelo biti pogojeno s človeškim življenjem.«

Znano je tudi, da je Delon pri svojem domu La Brulerie v francoski vasici Douchy zgradil pokopališče za pse, na katerem počiva vsaj 35 njegovih hišnih ljubljenčkov.

»V življenju sem imel 50 psov, vendar imam ravno s tem psom poseben odnos. Pogreša me, ko me ni. Če umrem pred njim, bom prosil veterinarja, naj naju uspava skupaj. V večen spanec ga bo poslal v mojih rokah. Raje to, kot da na mojem grobu umre od trpljenja,« je Alain Delon leta 2018 povedal za Paris Match. Svoje besede o Loubu je vzel zelo resno: »Skupaj bova do konca življenja. Rad ga imam kot otroka.« Na Loubovo srečo je ostalo samo pri besedah. 

Priporočamo